Aquest lloc web pot utilitzar cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la vostra experiència . política de privacitat.

La Universitat de Cervera. Novetats


CONVOCATÒRIA DE PLACES PRESENCIALS A PROFESSORS-TUTORS DEL C.A. UNED CERVERA, PEL CURS 2020-2021.

Convocatoria de places

Annexe I

Annexe II Model de sol·licitud

Annexe III Model de curriculum

Annexe IV

Sol·licitud de reclamacionsEl Centre de Cervera romandrà tancat des del 23 de desembre fins el 6 de gener, ambdós inclosos, en motiu de les festes nadalenques.


Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida s’ha renovat l’aula d’informàtica i també s’ha adquirit material per les aules AVIP
L’aula d’informàtica és a disposició dels nostres alumnes perquè pugueu treballar als cursos virtuals, a través dels quals podeu fer un seguiment de les diferents assignatures i una avaluació continua de les mateixes, accedint als fòrums de coordinació tutorial. També realitzar pràctiques obligatòries amb ordinador i amb programari específic de l’assignatura (disseny assistit per ordinador, programació de software...) etc.

Per altra banda al Centre disposem de 3 aules AVIP –Plataforma Audiovisual sobre tecnologia IP- que proporciona “presencialitat virtual”, consisteix en que des de qualsevol Centre o Aula AVIP es pugui accedir i participar a les activitats presencials de qualsevol altre Centre o aula AVIP de la UNED. A més a més, des de qualsevol punt amb connexió a internet els usuaris poden accedir a aquests serveis, tant en directe com en diferit.


Horari d'estiu. Del 17 de juny al 31 d'agost.Obert de Dilluns a Divendres de 8h a 14h.

Dissabte de 9h a 13h.

Agost: de l'1 al 15 tancat per vacances.


CONVOCATORIA DEL CONCURS DE PLACES DE PROFESSOR-TUTOR CURS 2019-2020


Organismes Col·laboradors: