LLIBRERIA VIRTUAL CENTRE ASSOCIAT UNED de CERVERA

Esperem que us sigui d’utilitat ja que podreu adquirir els llibres que tinguem en stock a la llibreria des de casa vostra, i també us pot servir per estar assabentats de quins llibres tenim a la vostra disposició, si els voleu comprar directament a la llibreria.

  • El mètode dissenyat, creiem que us permetrà fer la compra o bé la consulta amb facilitat. Els llibres en stock a la llibreria estan associats a una assignatura, per tant heu d’escollir prèviament la carrera (a dalt a l’esquerra), i després l’assignatura. A sota veureu la relació de llibres associats, escolliu el que creieu que us interessa. Apareixerà al centre de la pantalla (franja verda) les dades bàsiques del llibre: Titol del llibre, Editorial i PVP.

  • Podeu repetir aquest procés les vegades que vulgueu, fins que ja desitgeu fer la compra en ferm, llavors cal clicar en ORDENAR, que us portarà a la pàgina en la qual heu d’introduir les vostres dades personals i el sistema de pagament de la vostra comanda. Podeu optar per fer el pagament amb una transferència bancària o bé amb tarja de crèdit ( TPVv - Ibercaja)

  • Els llibres els rebreu sempre per correu ordinari.

  • Si voleu fer una comanda d'un llibre que no el tenim en stock, ens ho comuniqueu complimentant el següent formulari:  • Us agrairem les vostres indicacions, per tal de millorar aquest servei.